15 GRATIS BreinTips voor het binden van droomklanten

De meeste waarde zit in trouwe klanten!

 • Gemakkelijk meer trouwe Topklanten
 • Meer Omzet en Winst door effectievere communicatie
 • Meer vrije tijd door goede afspraken
 • Concrete ideeën om je klant-relatie te verbeteren
 • Tips om betrokken klanten te behouden
50%
Vul hieronder je gegevens in:
Je krijgt dan Direct Toegang
Gratis Download
Breintips

"Vraag je nieuwe klant nooit direct ten huwelijk!"  :-)

Ton Heerding  |  Zzp Business Coach

In 2003 startte ik met mijn eigen coaching-praktijk omdat ik het te gek vind om anderen te zien groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik werkte al die jaren als coach en hielp mensen niet alleen fysiek, maar vooral ook op mentaal vlak.


In 2019 stopte ik mijn 1 op 1 Coaching en startte met mijn nieuwe bedrijf ZzpBrein.nl waar ik ondernemers zoals jij inspireer en op weg help naar een beter mens met een beter bedrijf te worden.


Ik denk dat veel ondernemers zichzelf onderschatten en door de puntjes op de "I" te zetten kunnen zij veel meer uit hun bedrijf halen. Daarover gaan ook mijn 15 Tips. Mijn focus ligt dus niet op praktische bedrijfsvoering, maar juist op de persoonlijke ontwikkeling van de Zzp-er!


 • Praktische Tips die jou bewuster laten communiceren
 • Concrete stappen om relaties sterk te verbeteren
 • Een toffe eerste indruk geven!
 • Jouw nieuwe klanten blijven verbazen
 • Versterkt je Zelfinzicht
 • Tijdwinst door minder missers
 • Meer trouwe klanten?...Nee!..Ambassadeurs!
Ton Heerding Zzp Business Coach


GRATIS 15 Gouden Tips voor de Zzp-er

Je bent ondernemer en je doet je stinkende best! En toch kan het soms beter en kun je net dat verschil maken! Waar anderen afhaken doe jij iets net even anders en dat maakt je speciaal. Zelfbewustwording is de basis van die opstap naar meer succes!

Download hier GRATIS mijn 15 praktische Tips en maak vandaag nog jouw volgende stap!

50%
Ja! Ik wil de GRATIS Tips!
Breintips
arrow_drop_up arrow_drop_down