Page content

Burn-out verhalenbundel

Burn-out verhalenbundel

Vandaag 12 januari 2017 heb ik mijn “Schrijfproject 2017” gelanceerd. Het is de start van een inspirerende Burn-out verhalenbundel die ik ga schrijven samen met een team ervaringsdeskundigen.

De deelnemers worden van tevoren door mij geïnterviewd om vast te stellen of hun verhaal een goede bijdrage levert. Je wordt door mij begeleid bij het schrijven en redigeren van jouw eigen inspirerende verhaal over jouw beleving van burn-out.

De supervisie wordt uitgevoerd door een professionele schrijfcoach.
Heb jij ervaring met burn-out? Wil jij jouw verhaal (anoniem) delen? Wil jij een inspirerende bijdrage leveren aan dit boek?
Reageer dan even op dit bericht of mail: info@xzelf.nl

Ton Heerding
Zowel privé als in mijn werk ben ik: No-nonsens, direct, praktisch, ‘to the point’, soms provocatief, actiegericht, ik durf te confronteren, neem verantwoordelijkheid en kom mijn afspraken na. Ik richt me op het hier en nu, bedenk ludieke creatieve tot de verbeelding sprekende voorbeelden. Mijn humor maakt de zaken waar nodig wat lichter.

Comment Section

0 reacties op “Burn-out verhalenbundel

Plaats een reactie


*