Referenties
arrow_drop_up arrow_drop_down

Resultaten van mijn klanten

Lees de referentiesGeert (Arnhem)

Geweldig hoe je bij me doordringt en dingen bij de wortel weet te raken. Jouw ondernemers coaching heeft me net weer dat steuntje in de rug gegeven waardoor ik met de juiste handvatten en mindset het woord weer heb kunnen nemen en d.m.v jouw tips over ademhaling en dergelijke vol vertrouwen zelfverzekerd de groep heb kunnen toespreken. Dit ook nog eens in het Engels. Echt een fijn gevoel Ton! De de groep en de grote “ baas” voelen dit onbewust aan en reageren inderdaad beter. Dit geeft mij vertrouwen voor de toekomst. Nogmaals dank!

Groet,

Geert

Jenny (Doetinchem)

De sessies bij jou heb ik als bijzonder prettig ervaren. Je bent een open persoon waardoor ik makkelijk kon praten. Je had snel door hoe ik in elkaar steek waardoor je me echt een spiegel hebt voorgehouden. Door de gereedschappen te gaan gebruiken die ik van jou aangereikt heb gekregen voel ik me nu sterker staan en kan ik hiermee aan de slag. Ik mag me dan soms nog even onzeker voelen maar ik heb vertrouwen (gekregen) dat het goed gaat komen. Dankjewel voor alle goede raad.

Groeten,

Jenny

Ger (Arnhem)

Je hebt mij begeleid in mijn persoonlijke situatie. Ik zat in een lastig pakket. Mijn relatie is nu versterkt en hoe je het ook wendt of keert jouw advies was een stuk van deze puzzel. Bedankt voor je goede begeleiding!

Vriendelijke groet, Ger.

Silke (Doetinchem)

Ik ging bij jou in therapie omdat mijn zelfvertrouwen tot een nulpunt was gezakt en ik het leven eigenlijk niet meer zag zitten. Inmiddels heb ik na een aantal sessies veel inzicht gekregen, o.a. hoe ik met mijn niet-assertieve houding anderen gelegenheid gaf over mij heen te lopen en tevens ben ik goed opgevangen in een voor mij hele verdrietige periode en, met kleine beetjes tegelijk, toegekomen aan de rouwverwerking van actuele zaken en van oud zeer. De aanpak was no-nonsense, recht voor z’n raap, soms ludiek, soms confronterend, maar steeds goed onderbouwd, begripvol en mild. Er is (hard) gewerkt aan mijn zelfbeeld en assertiviteit en, hoewel ik dat eigenlijk niet had verwacht, daar word ik steeds beter in! En in het begin vond ik, en mijn omgeving, dat wel wennen, maar nu zie ik alleen maar voordelen ervan. Dit heeft zowel in mijn privé-leven als op mijn werk mijn zelfvertrouwen verbeterd. Ik durf weer ruimte in te nemen en ook weer uit te gaan van mijn eigen kracht. Inmiddels kan ik zelf verder met een ‘tas’ vol goede adviezen. Dankzij jou is het mij gelukt weer de schouders ergens onder te zetten. Mijn leven is weer leuk! Ik ben weer leuk!

Hele vriendelijke groet,

Silke

Dhr.B.W (Gendringen)

“Na bijna 45 jaar werken, waarvan 30 jaar in het onderwijs, kwam ik in een geestelijke en lichamelijke dip terecht De sessies bij Ton Heerding hebben me goed gedaan. Door de coaching-gesprekken ben ik zelf achter de oorzaak gekomen en kon ik aan de slag met nieuwe inzichten. Ik voel me herboren!” “Misschien moest ik mezelf eerst tegenkomen, voordat ik mezelf kan zijn”!

Hartelijke groet, Ben.

Gerard W (Gendringen)

“Ik heb regelmatig last van spanning door het werk wat ik doe. Ton is iemand die goed naar je luistert en je goede tips meegeeft. Een echte aanrader dus!”

Groet, Gerard

Sybrand. B. (Gendringen)

“Een jaar geleden liep ik met symptomen van Burn-out en ben daarmee naar Ton Heerding gegaan. Ik heb drie maal een vrij intensieve sessie meegemaakt. Ton gaf toen aan dat er in deze signalen ook een cadeau zit. Met zijn werkwijze heeft Ton mij nieuwe inzichten gegeven. Ik heb weer volop energie! Ik kon hierdoor met nieuwe moed en energie uit de startblokken gaan! Zijn sessies kunnen nog veel meer voor mij betekenen!

Hartegroet, Siebrand

Devin J. (Gendringen)

Ik ben een jongen van 18 jaar en ik had problemen met presenteren en spreken in het openbaar. Ik voelde mij zeer ongemakkelijk als ik voor de klas stond. Daarom heb ik hulp gezocht en aangezien Ton Heerding veel goede referenties heeft ben ik naar hem toe gegaan. In de coaching-sessies leerde ik vooral mezelf kennen, de lessen zijn echt een basis om verder te komen, het is vooral werk wat je zelf moet doen. Maar als je het doet komt het ook helemaal goed. Ik heb zeer veel gehad aan deze lessen, omdat ik mij nu veel prettiger voel als ik een presentatie geef.

Hartelijke groet, Devin

Robert K. (Arnhem)

Allereerst een compliment voor jou aanpak Ton, man je bent goed! ……..wow! Je hebt mij zoveel meegegeven in een paar sessies, een gevoel, een kracht, een visie. Ik heb ineens een open blik en kijk op de wereld. Ik wilde alles onder controle hebben en dat werkt niet, jij leerde me meer mee te gaan met de flow. Uiteindelijk hebben de sessies mij sterker gemaakt en goed inzicht gegeven. Ik kijk met trots terug op de afgelopen weken. “I open my hart and push the limits”

Nogmaals bedankt !

Groet,

Robert.

Hieronder volgen nog enkele reacties uit 

een werkgroep die ik een week lang begeleidde:

Anita (Winterswijk)

“Ik was op zoek naar een cadeau voor mezelf. Ik had echter geen flauw idee hoe dat cadeau er uit zou kunnen zien. Uiteindelijk heb ik mezelf op een paar sessies bij Ton getrakteerd en via hem heb ik mezelf een bezielend en vruchtbaar cadeau gegeven. De Innerlijke reis was zwaar en intens, maar ik had het absoluut niet willen missen. Dankjewel voor deze bezielende inbreng!

Groeten van,

Anita.

Mirjam:

Genoten van onze groep mannen en vrouwen die betrokken, warm en liefdevol waren voor elkaar. Verrassende pure maaltijden door Hannie bereid, inspirerend en feestelijk. Bedankt allemaal het mooiste kado wat je me kunt geven.

Mirjam.

Gerard:

Deze week inspirerend in verbinding met gewone mannen en gewone vrouwen heeft mij iets moois gebracht. Mijn doelen zijn besproken, de voorzetten zijn gegeven. Het enige dat ik moet doen is schieten!

Gerard.

Wouter:

Ik heb de retraite Inspirerend in Verbinding een heel mooie ervaring gevonden. Diana en Ton versterken elkaar. Zij wisselen heel mooi diepgaande werkvormen en speelsheid af. Als groep waren we heel close waarin iedereen heel duidelijk aandacht aan zijn of haar eigen proces en vragen kon besteden. Ik heb een eerste stap kunnen zetten om meer uit het hoofd in m’n gevoel te komen. Diana en Ton, super, heel veel dank voor deze opening. Ik ga voort bouwen op m’n stappen.

Wouter.

Marcel:

De retraite Inspirerend in Verbinding heb ik ervaren als een gezellige en leerzame week. Ik heb veel handreikingen gekregen om meer in mijn gevoel te komen en beter in contact te zijn met anderen. Ton en Diana hebben merkbaar veel ervaring en gaan op een dynamische manier te werk. Een mooie ervaring die me hopelijk lang zal bijblijven.

Het was een inspirerende innerlijke reis in een rustige, mooie, liefdevolle omgeving. Een bezielend kado voor jezelf!

Marcel.

Wil jij ook een coaching sessie ?