Over Ton
arrow_drop_up arrow_drop_down

Ton Heerding

Professioneel coach met Passie!

Lees over mijn passie

Kies niet voor mij,... kies voor jezelf!

Xzelf symboliseert het kruispunt in jouw leven (X) waarop jij besluit het vanaf NU anders te doen. 

Jij gunt jezelf eindelijk dat cadeau! (xxx).

Als ervaringsdeskundige ben ik al op zeer jonge leeftijd (18 jaar) aan de slag gegaan met mijn eigen verlies, verdriet en trauma. Dat klinkt zwaar, maar juist daardoor ben ik geworden wie ik nu ben. Dat is puur, positief en krachtig. Daarom zeg ik vaak:"Jouw pijn daar zit een cadeau in".

Werken aan jezelf is een hele opgave dat besef ik me maar al te goed. Ik weet wat dit is. Jij ziet jouw leven nu misschien donkergrijs of zelfs zwart, maar besef je dat je alleen door dit contrast straks het licht kunt zien. Alles in het leven heeft nu eenmaal twee uitersten, de uitdaging is nu balans te vinden.

Met zestien jaar werkervaring en zevenenvijftig jaar levenservaring help ik jou echt verder naar het volgende level in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Het gaat hier helemaal niet om mij, het gaat mij maar om één ding: 

"Hoe kan ik jou zo effectief mogelijk helpen de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling"  Dat is mijn passie!

Ik werk actief vanuit mijn dynamische maatwerkstijl op basis van: NLP, Transactionele-Analyse (TA), Systeemwerk en Lichaamsgerichte coaching (Rebalancing).

Mijn soms confronterende aanpak is altijd gericht op: "Jou die volgende stap laten zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling". Je kiest dus niet voor mij, je kiest voor jezelf!

Daar ga ik voor! Daarom ben ik coach geworden.

Let's go for it!

 Waarom ik het anders doe

Alleen praten werkt niet. Daarom richt me vooral ook op jouw lichaamshouding en non-verbale uitdrukking. Hiermee onderscheid ik me bewust van andere coaches en trainers. Ik confronteer door steeds de juiste vragen te stellen. Zo ga jij steeds bewuster zien wat de gevolgen zijn van wat je denkt, hoe je reageert en wat je uitstraalt. Op deze manier leer je steeds meer over jezelf en hoe jij jouw situatie bewuster kunt evalueren en bijstellen.

Mijn maatwerk is altijd goedkoper

Bij mijn coaching verspil je geen geld en kostbare tijd aan onnodige ballast zoals die in standaard trainingen zitten. Jij bent toch ook niet standaard? Jouw situatie is dat ook niet. Mijn coaching draait om jouw resultaat!…en daarom lever ik alleen maatwerk.

Het draait om jouw resultaten

Leiderschapscoaching maakt je bewuster, zelfverzekerder en meer ontspannen. Dit leidt uiteindelijk tot meer eenheid en betrokkenheid in jouw team. Dat is goed voor jou en voor de mensen waar je mee samenwerkt. Jij wilt toch uiteindelijk ook de beste resultaten voor het bedrijf? Daarom voer ik mijn slogan: 

“Bewust Effectiever Functioneren”.

Niet goed? Geld terug!

Mijn aanpak werkt, dat garandeer ik je. Mijn “Niet goed geld terug Garantie” is door mijn klanten gelukkig nog nooit aangesproken. Toch geef ik jou deze garantie graag, want ik wil alleen met betrokken, actieve en tevreden klanten werken.

Ik bedien mijn klanten zoals Xzelf bediend wil worden.

Wil jij ook jouw leiderschapskwaliteiten verder verbeteren? Klik dan op de groene button hieronder.

Wat ik belangrijk vind

 • Hart voor mensen en hun gedrag.
 • Open proactieve uitgangshouding.
 • Kijken vanuit mogelijkheden, kwaliteiten en talenten.
 • Waarde toevoegen aan het bedrijf bij alles wat ik voor hun doe.
 • Kijken naar wederzijds voordeel (Win-Win).
 • Samenwerken op basis van goed vertrouwen.

Een paar van mijn stellingen

 • “Jij bent altijd zelf verantwoordelijk voor jouw resultaten, …wat die ook zijn”
 • “Je bent altijd vrij om zelf te kiezen”
 • “jij hebt emoties,…jij bent niet jouw emoties,…jij bent jouw eigen regisseur”
 • “Praat niet over mensen, maar praat met mensen!”
 • “Werk niet aan je relatie, geniet er van!”
 • “Proberen werkt niet, je moet het gewoon Doen!”

Wil jij ook meer plezier en resultaat?

Neem actie, want alleen actie brengt resultaat.
ik geef je relevante tips om je lekkerder te voelen in je werk.